За нас

 • Триада Софт

  „Магичен свят“ е проект на „Триада Софт“ ООД, гр. Варна – компания с утвърдено име и дългогодишен опит в разработката на интернет базирани системи, уеб дизайн, развитие, поддръжка и хостване на сайтове и бази данни, комуникационни решения, маркетинг и реклама на клиентски продукти, търговия и поддръжка на софтуерни продукти и хардуер. Решенията, които предлагаме на нашите клиенти са резултат от непрекъснатата работа в посока развитие и усвояване на нови технологии.
 • Проект

  „Магичен свят“ представлява интернет базирана интерактивна мултисензорна система за обучение на деца със СОП и деца в норма. Проектът е реализиран по програма на Националния иновационен фонд и е основан на множество изследвания както в областта на информационните технологии, така и по отношение на изискванията и подхода в обучението на деца със СОП. Системата подпомага обучението на деца от 4 до 10 години и е съобразена с държавните общообразователни изисквания и учебни програми.
 • Екип

  Екипът на „Магичен свят“ се състои от млади и висококвалифицирани професионалисти: софтуерни специалисти, специални педагози, психолози и логопед. Опитът на служителите, желанието за развитие и усвояване на нови знания наред с добрата организация, компетентност и контрол са солидна база за изграждането на иновативната софтуерна система за обучение на деца със специални образователни потребности (СОП) и деца в норма.

Какво е Магичен свят?

За да разберете, трябва да влезете в света на игрите, част от които можете да видите тук.

Наред с обучението, системата помага за организация и управление на работата на специалистите. Как? Вижте тук.

Контакти

  Офис:
  гр. Варна 9000
  ул. „Никола Михайловски” № 18 ет.1 ап.1
  Телефон: 0700 359 69
  E-mail: info@mymagicalworld.net