МАГИЧЕН СВЯТ- с приз СОЦИАЛНА ИНОВАЦИЯ за 2015 г.!!!

На 08.12.2015 г., по време на единадесетия Национален иновационен форум "Развитие на иновационната среда за устойчив икономически растеж в България" Президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев връчи наградите на отличените предприятия в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2015”. Конкурсът се организира от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – България и Представителството на ЕК в България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия, Изпълнителна агенция за малки и средни предприятия към ЕК и Норвежкия финансов механизъм.

В категория „Социална иновация“ наградата бе присъдена на „Триада Софт“ ООД за разработената интерактивната мултисензорна система за обучение на деца със специални образователни потребности (СОП) и деца в норма „Магичен свят“.

Обучението на деца е процес, към който екипът на „Триада Софт“ подходи с особено внимание и отговорност. В продължение на повече от две години софтуерни специалисти, специални педагози, психолози и логопед създадоха методика и изградиха цялостна система за обучение в помощ на преподаватели, родители и деца.

„Магичен свят“ не е просто електронно помагало със забавни обучителни игри.

„ Магичен свят “ е цялостна система за обучение на деца от 4 до 10 години, насочена към индивидуалните особености и потребности на всяко дете, отчитане на резултати и проследяване на развитие, в която роля имат както децата, така и техните родители и преподаватели.

Благодарим за признанието, с което се гордеем и ценим!

Какво е Магичен свят?

За да разберете, трябва да влезете в света на игрите, част от които можете да видите тук.

Наред с обучението, системата помага за организация и управление на работата на специалистите. Как? Вижте тук.

Контакти

    Офис:
    гр. Варна 9000
    ул. „Никола Михайловски” № 18 ет.1 ап.1
    Телефон: 0700 359 69
    E-mail: info@mymagicalworld.net